Παρούσα στο Διαιτητικό

Πίσω έκανε τελικά η Football League σχετικά με την αρχική της απόφαση να μην δώσει το «παρών» στην εκδίκαση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Super League και πόσες θα προβιβαστούν από τη δεύτερη κατηγορία.

Την Τρίτη το Δ.Σ. είχε αποφασίσει να μην δώσει το «παρών» προκειμένου να βγει άκυρη η διαδικασία. Τελικώς, αντιλήφθηκαν ότι αυτή η στάση περισσότερο θα καθυστερούσε την όποια απόφαση παρά θα εδραίωνε τη θέση της και τελικά θα παραστεί αντιπροσωπεία στην εκδίκαση.

Στη σημερινό Δ.Σ. της Football League όμως υπήρξαν και αντιρρήσεις για αυτή την εξέλιξη αφού η Παναχαϊκή αποχώρησε πριν από το τέλος της διαδικασίας και μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας διαφώνησε και είπε ότι αν το θέμα πάει στο διαιτητικό, η Παναχαϊκή θα προσφύγει για να μην νομιμοποιηθεί η απόφαση.

Το θέμα θα συζητηθεί στις 21/01 και οι ομάδες της Football League έχουν δικαίωμα να κάνουν πρόσθετες παρεμβάσεις.

H ανακοίνωση της Football League αναφέρει:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ , αποφάσισε ότι εμμένει στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος , με την οποία θα προβιβαστούν στη SUPER LEAGUE τρεις (3) ομάδες, και θα υπερασπιστεί  με κάθε νόμιμο τρόπο την υλοποίηση της απόφασης αυτής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα