«Εντευκτήριο θυμίζει η πασαρέλα υποψηφίων»

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ.

Μιλώντας πολιτικά και όχι προσωπικά, αλλά ταυτόχρονα σφάζοντας με το… βαμβάκι την υπερπληθώρα υποψηφιοτήτων που ερίζουν για τη διαδοχή στη λεωφόρο Συγγρού, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τις εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Από τον ραδιοφωνικό αέρα του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM», ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος έκανε λόγο για «πασαρέλα υποψηφίων» που «θυμίζει εντευκτήριο που απαξιώνει την πολιτική». Και αυτό το υποστηρίζει ακριβώς επειδή όπως είπε η ουσία του θέματος είναι η πολιτική και όχι τα πρόσωπα, για τα οποία ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι τα στελέχη που διεκδικούν την προεδρία της Ν.Δ. είναι συμπαθέστατα.

Αναφερόμενος ειδικά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ. επιχείρησε άνοιγμα στην κοινωνία αλλά βρήκε εμπόδια από τα πολιτικά βαρίδια του κόμματος.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ήταν μάλλον σιβυλλικός καθώς αρκέστηκε να πει ότι κάθε υποψηφιότητα που μπορεί να καταθέσει σύγχρονες απόψεις είναι καλοδεχούμενη.

Κατά τα λοιπά, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για την κατάντια της Νέας Δημοκρατίας, επιχειρηματολογώντας ότι το κόμμα δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει συρρικνωθεί η εκλογική δύναμή του μετά από 4 αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες γεγονός που απέδωσε στις πολιτικές επιλογές των τελευταίων ετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα