Περιθώριο… τριών χρόνων ζήτησε ο Φαν Γκάαλ!

Φανταστείτε προπονητή μεγάλης ελληνικής ομάδας, μετά από την πλέον αποτυχημένη σεζόν, κατά την οποία δεν διασφάλισε ούτε καν τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να δηλώνει ότι θα χρειαστεί… τρία χρόνια για να την αναγεννήσει!

Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, η πιθανότερη εξέλιξη θα ήταν να απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες! Δεν συνέβη όμως, στη χώρα μας, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση των αρμοδίων. Συνέβη στην ταλαιπωρημένη, το τελευταίο διάστημα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ο Λουίς Φαν Γκάαλ βγήκε και δήλωσε πως ίσως χρειαστεί και τρία χρόνια για να «φτιάξει» τους «κόκκινους διάβολους»!

Πώς το πήραν οι ιδιοκτήτες ή οι οπαδοί της ομάδας; Θα το μάθουμε το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν, ας αρκεστούμε στις υπέροχες δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

«Αισθάνομαι πως για τη διοίκηση και τους οπαδούς, επειδή πιστεύουν σε μένα, αλλά και για τους συνεργάτες μου και τους παίκτες, οι 13 πόντοι σε 10 παιχνίδια, δεν είναι καλοί. Είμαστε όμως σε εξέλιξη. Όπως έχω πει από το ξεκίνημα, ακόμη και όταν νικήσαμε τα πέντε παιχνίδια στην Αμερική, στην προετοιμασία, το πλάνο θα χρειαστεί πάνω από έναν χρόνο για να αποδώσει. Ίσως να πάρει και τρία χρόνια! Ελπίζω όχι, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Όταν κυκλοφορώ στους δρόμους, περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που μου λένε πολύ θετικά πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα