Πιτ-Τζολί: Μάχη στα άκρα για τα παιδιά τους

Έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα που καίνε την Αντζελίνα Τζολί είναι ο Μπραντ Πιτ. Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει δεχτεί απανωτά πλήγματα της φήμης του από τον μάνατζερ της πρώην συζύγου του, αποφάσισε να παίξει κι ο ίδιος… βρώμικα, εφόσον χρειαστεί.

Στο μεταξύ, η Τζολί έκανε την πρώτη της επίσημη δήλωση που αφορά την κηδεμονία των παιδιών της, μέσω του εκπροσώπου της: “Η δουλειά του DCFS (Department of Children and Family Services) είναι να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος και σε ελεγχόμενη κατάσταση.

Όπως είπαμε και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι επαγγελματίες παιδικής φροντίδας έκαναν μια νομικά δεσμευτική συμφωνία αποδεκτή η οποία και υπογράφηκε από τις δύο πλευρές, που ήταν προς το συμφέρον των παιδιών.

Η Angelina είπε από την αρχή ότι αισθάνθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει δράση για την υγεία της οικογένειας και μετά τη συμμετοχή οχτώ εβδομάδων τους, είναι πλέον ανακουφισμένη. Η DCFS είναι πλέον πεπεισμένη πως όλα μπαίνουν σε μία εφαρμογή που θα επιτρέψει στα παιδιά να ηρεμήσουν”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα