Πλαστικός χειρουργός έκανε τον άνθρακα… χρυσάφι!

Αν έχεις τύχει διάβαινε και τα λοιπά και τα λοιπά. Η συγκεκριμένη ιστορία ξεπερνά το κλασικό ρητό.

Ο Δρ. Ματ Σμιθ, πλαστικός χειρουργός στο επάγγελμα, με έδρα το Νότιγχαμ, είναι φανατικός οπαδός της Φόρεστ και δικαίως, αφού είναι η ομάδα της πόλης του και μάλιστα με πλούσια ποδοσφαιρική ιστορία. Είναι άλλωστε ο σύλλογος που έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στην Αγγλία, κερδίζοντας ως νεοφώτιστη το πρωτάθλημα το 1978 και στη συνέχεια δύο συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών!

Έτσι, λοιπόν, ο γιατρός συμπεριφερόταν με… συγκατάβαση στην ιδιαιτέρα του, την κυρία Μάντι Κλαρκ, η οποία είναι φανατική οπαδός της γειτονικής Λέστερ, μίας ομάδας με μικρότερη ιστορία (κατά τον γιατρό, με ανύπαρκτη). Επέλεξε, μάλιστα, να της κάνει πλάκα τον Αύγουστο, χαρίζοντάς της ένα δελτίο στοιχήματος αξίας 10 λιρών, στο οποίο είχε ποντάρει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ (με απόδοση 5.000/1). Γελώντας της το παραχώρησε λέγοντας της ότι δικαιούται να ονειρεύεται.

Ποιος γελάει τώρα γιατρέ; Η κυρία Μάντι Κλαρκ σίγουρα! Η επί 25ετία κάτοχος διαρκείας της Λέστερ, όχι μόνο απόλαυσε την πορεία της ομάδας της και πανηγύρισε έναν απροσδόκητο τίτλο, άλλα κέρδισε και 50.000 λίρες από το στοίχημα, γεγονός που λογικά πρέπει να εκτόξευσε τη χαρά της στα ύψη! Ο γιατρός πλάκα θα έχει τώρα να παίξει ένα στοίχημα ότι θα κερδίσει η Λέστερ το Champions League. Η Νότιγχαμ Φόρεστ το πέτυχε, γιατί όχι και η μισητή της αντίπαλος. Αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια θα πείτε… Θα δούμε!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα