Πνίγονται στο… γάλα!

Με μια ξεκάθαρη προειδοποίηση «χτύπησε» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καρφώνοντας τους βουλευτές που αντιδρούν για το γάλα.

«Αν η κυβέρνηση λόγω των ίδιων και γνωστών αντιδράσεων-εδώ και 4 χρόνια- δεν προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις και κάνει πίσω τότε δεν θα ψηφίσω εγώ!Αρκετά» έγραψε ο ίδιος. Αν και η δήλωση του έρχεται σε αντίθεση με δήλωση του Βαγγέλη Βενιζέλου που έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καρφώνοντας επί της ουσίας τον αντιρρησία κ. Κασσή δίνει μια άλλη διάσταση στην μάχη του γάλακτος…

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, μπορεί ο Μάξιμος Χαρακόπουλος να γύρισε την πλάτη του στον Τάκη Μπαλτάκο που επιχείρησε να τον συνετίσει, όμως η παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού φαίνεται πως τον έπεισε.

Ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος την Πέμπτη είχε εκφράσει ανοιχτά και σε υψηλούς τόνους την αντίθεσή του με τη συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας για τη διάταξη για το γάλα, σύμφωνα με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, σημείωσε λακωνικά πως αναμένει την τελική απόφαση της κυβέρνησης για να τοποθετηθεί με τη «δέουσα υπευθυνότητα».

«Αναμένω τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της συμφωνίας για το γάλα, το οποίο αρχικώς επρόκειτο να ανακοινωθεί μέχρι και την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να τοποθετηθώ με τη δέουσα υπευθυνότητα, όπως άλλωστε, θεωρώ, ότι έπραξα μέχρι σήμερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα