Ποιο πασίγνωστο ξενοδοχείο της Αθήνας βγαίνει στο σφυρί (φωτο)

Ένα από τα πιο παλιά ξενοδοχεία,χρονολογείται από το 1930, στο κέντρο της Αθήνας βγαίνει στο σφυρί.Πιο συγκεκριμένα, την έναρξη διαδικασίας πώλησης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο King George ανακοίνωσε η Eurobank χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης.

Με καταχώρησή της σε σημερινή εφημερίδα η Eurobank καλεί τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 12 Ιουνίου για το ακίνητο ιδιοκτησίας της σε μια διαγωνιστική διαδικασία, η οποία δεν είναι δεσμευτική ούτε για την τράπεζα ούτε για τους επενδυτές.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.

 

Το ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια. Αυτή τη στιγμή το κτήριο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Λάμψα Α.Ε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα