Πρεμιέρα… δίχως σκέπαστρο στο Μουντιάλ!

Και όμως… το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του φετινού Μουντιάλ, μεταξύ της διοργανώτριας Βραζιλίας και της Κροατίας, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμο, με αποτέλεσμα να ανακοινωθούν… περικοπές στο σχεδιασμό των έργων!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Οι καθυστερήσεις γενικότερα στα έργα υποδομής και εγκαταστάσεων στη Βραζιλία έχουν καθυστερήσει σημαντικά. Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει, υπάρχει θέμα και με το γήπεδο που έχει οριστεί για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, το Αρένα ντε Σάο Πάολο».

Η κατασκευάστρια εταιρεία ανακοίνωσε πως δεν προλαβαίνει να το παραδώσει στην ώρα που είχε καθοριστεί, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς κινδύνευε άμεσα η έναρξη της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις αποφασίστηκε να μην τοποθετηθεί το σκέπαστρο στο 70 χιλιάδων θέσεων γήπεδο. Όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι, το σκέπαστρο θα τοποθετηθεί μετά το τέλος της διοργάνωσης! Στο ίδιο γήπεδο, εκτός της πρεμιέρας, θα διεξαχθούν πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων και ο ένας ημιτελικός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα