Προλαβαίνει την… εκκαθάριση ο ΟΦΗ!

Ανοίγει ο δρόμος της οικονομικής εκκαθάρισης για την ομάδα του ΟΦΗ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, η διάταξη περί της αναγκαστικής παραμονής για τρία χρόνια στη Γ’ Εθνική θα ισχύσει από την επόμενη περίοδο.

Ο ΟΦΗ διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο στην ιστορία του. Ο κίνδυνος να διαλυθεί είναι υπαρκτός, όσο και αν δεν το παραδέχονται δημοσίως οι Κρητικοί. Δεδομένης της κατάστασης, θα πρέπει να ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, με κόστος σε κάθε περίπτωση, οι οποίες θα καθορίσουν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Μέσα στις προθέσεις των ανθρώπων του Ομίλου είναι να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός. Ο υποβιβασμός στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, επιτρέπει μέσα από μία συγκεκριμένη διαδικασία τη διάλυση της εταιρίας και την ανασύστασή της δίχως τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος.

Σύμφωνα με το μεγάλο αθλητικό Νομοσχέδιο που θα καταθέσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τον Μάιο, θα προβλέπεται η υποχρεωτική τριετή παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνική, για ανάλογες με τις παραπάνω υποθέσεις. Ωστόσο, όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες από πηγές του υπουργείου, η ισχύς του Νομοσχεδίου θα ξεκινήσει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ως εκ τούτου, η ενδεχόμενη προσφυγή του ΟΦΗ στη συγκεκριμένη διαδικασία εκκαθάρισης, θα έχει συνέπεια τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική, αλλά όχι και την υποχρεωτική παραμονή του για τρεις σεζόν στην ίδια κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα