“Πρωθυπουργός της ύφεσης ο Τσίπρας”

Τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας τον ως “πρωθυπουργό της ύφεσης”.  Μιλώντας στον realfm 97,8 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  τόνισε ακόμα  πως κατά τις προγραμματικές δηλώσεις δεν εγγυήθηκε πως θα υπάρξει ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι η χθεσινή ομιλία, αν την πάρουμε έτσι όπως ακούστηκε, μην συνεκτιμήσουμε και δυνατότητα ελιγμών, είναι μία ομιλία που δεν επιτρέπει διαπραγμάτευση με στόχο την κατάληξη σε συμφωνία, γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε στον κ. Τσίπρα την εντολή να διαπραγματευτεί για μια καλύτερη συμφωνία μέσα στο ευρώ όπως λέει. Με τη χθεσινή του παρέμβαση αυτό δεν νομίζω ότι διευκολύνεται, αντιθέτως. Και από την άλλη, επειδή μια χώρα είναι ανεξάρτητη πραγματικά στο μέτρο που έχει την οικονομική της ανεξαρτησία, εγώ θα τον χαρακτήριζα ευθέως ως τον πρωθυπουργό της ύφεσης».

Και συνέχισε: «Μίλησε πάνω από 90 λεπτά, μας είπε αυτά που θεωρεί τα κρίσιμα. Μέσα σε αυτά δεν υπάρχει τίποτα που να εγγυάται έστω και μικρή ανάπτυξη. Δεν είπε τίποτα για τη συνάντηση του κράτους και της οικονομίας, δεν είπε τίποτα για τις επενδύσεις, παρά μόνο εξέφρασε επιφυλάξεις γι’ αυτές».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα