Πρόβα… αρχηγού για Γουέιν Ρούνεϊ!

Την ευκαιρία να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να… αποδείξει ότι αξίζει να το φέρει στο μπράτσο του, είχε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως η αρχηγία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί μία από τις επιδιώξεις του.

Ο προπονητής των «μπέμπηδων», Ντέιβιντ Μόγιες, εκδήλωσε την ικανοποίησή του από τον τρόπο που χειρίστηκε την αρχηγία ο διεθνής ποδοσφαιριστής, στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Λόγω της απουσίας των Βίντιτς και Εβρά, το περιβραχιόνιο πήρε ο Ρούνεϊ, ο οποίος σημείωσε τα δύο γκολ της ομάδας του και χειρίστηκε άψογα το διαιτητή, αλλά και το κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Ο Μόγιες έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του και δήλωσε: «Σαφώς εξαρτάται από τον ίδιο. Μπορείς να πεις ότι το απέδειξε το Σάββατο. Στο ποδόσφαιρο έχεις ευκαιρίες. Ακόμη και αν είσαι εκτός ενδεκάδας, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ποιος είσαι. Ή αν είσαι ένας παίκτης κλειδί και σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το περιβραχιόνιο. Αυτό έκανε ο Ρούνεϊ. Το έδειξε πολύ καλά κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Είχα πει ότι δεν θα πάρω την απόφαση μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Όμως οι τραυματισμοί με υποχρέωσαν να επισπεύσω τη διαδικασία. Νομίζω πως ο Γουέιν μας… ανύψωσε και πιστεύω πως ήταν αυτό που είχαμε ανάγκη. Ο Γουέιν αποτελεί παράδειγμα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όμως όταν φοράει το περιβραχιόνιο κάνει ένα βήμα παραπάνω και μας δείχνει πόσο τον ενδιαφέρει αυτό. Θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες και έχω την αίσθηση πως χρειάζονται πάντα τέτοιοι ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα