Πρόκριση ή… απόλυση για τον Μόγιες!

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό πιθανόν να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των «μπέμπηδων», καθώς δημοσιεύματα στο «Νησί» τον παρουσιάζουν ήδη ως «τελειωμένη υπόθεση».

Η παρατεινόμενη αγωνιστική κρίση της ομάδας, έχει προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις στις τάξεις του κόσμου, αλλά και στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παράγοντες των «κόκκινων διαβόλων» θα δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στον Σκωτσέζο να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Αν δεν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού, θα του ανακοινωθεί η απόλυσή του. Όπως φαίνεται, ο Μόγιες έχει χάσει αρκετούς πόντους από τη στήριξη που απολάμβανε. Η κάκιστη πορεία και το γεγονός ότι αρκετοί βασικοί παίκτες έχουν ανακοινώσει την αποχώρησή τους το καλοκαίρι από την ομάδα, εντείνει το κακό κλίμα απέναντί του και μειώνει ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά του.

Πιθανόν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να γράψει διπλή ιστορία την Τετάρτη το βράδυ, καθώς μαζί με την πρόκριση, ίσως να «πετύχει» και την πρώτη απόλυση προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τις τελευταίες… τρεις δεκαετίες!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τις αναμετρήσεις του Champions League, ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφέρθηκε στις φήμες περί απομάκρυνσής του, λέγοντας πως δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό της Μάντσεστερ από το αποτέλεσμα του αγώνα και πρόσθεσε πως έχει τη διαβεβαίωση της διοίκησης πως θα τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του. Όσο για την πρόκριση, είπε πως θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτή…

«Το όχι χάσαμε από τη Λίβερπουλ ήταν απογοητευτικό. Έχουμε όμως μία μεγάλη βδομάδα μπροστά μας και πρέπει να εμψυχώσω το ηθικό των παικτών μου για το ματς με τον Ολυμπιακό. Το έχουμε ξανακάνει με την Μπαρτσελόνα, όταν ανατρέψαμε το 2-0 του πρώτου αγώνα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω στους παίκτες μου, στην αξία τους και ελπίζω ότι θα αρχίσει η ανάκαμψη στην απόδοσή μας. Ξέρω καλά το μέλλον μου, ξέρω την κατεύθυνση που υπάρχει από το κλαμπ. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Πιστεύω στους παίκτες μου, στη δουλειά μου και στην ομάδα μου. Η ατμόσφαιρα από τον κόσμο είναι πάντα φανταστική. Οι παίκτες ξέρουν πως πρέπει να ανταποδώσουν στον κόσμο και να του προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Δεν συζητάμε για το συμβόλαιό μου. Έχω τη διαβεβαίωση της διοίκησης ότι θα με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται μακροπρόθεσμα και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα