Πρόταση για Αλέσιο Σέρσι η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Τον περιφερειακό επιθετικό της Τορίνο, Αλέσιο Σέρσι έχει βάλει στο στόχαστρό της η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι διατεθειμένη να προτείνει το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του!

Τον Ιταλό επιθετικό διεκδικεί και η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει το κενό του Λουίς Σουάρες, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αλέσιο Σέρσι απασχολεί αρκετές ομάδες της Premier League, γεγονός που δυσχεραίνει σε ικανό βαθμό την υπόθεση για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ισπανίας ωστόσο, με τα χρήματα από την παραχώρηση βασικών της παικτών, με κορυφαία περίπτωση εκείνη του Ντιέγκο Κόστα, που πήγε στην Τσέλσι και με την προοπτική του Champions League μπροστά της, είναι σε θέση να «κτυπήσει» γερά στο μεταγραφικό παζάρι και να υλοποιήσει το σχεδιασμό της.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε οραματίζεται την ενδεκάδα του με τον Σέρσι δίπλα στον νεοαποκτηθέντα Μάριο Μάντζουκιτς. Η πρώτη προσφορά που κατέθεσαν οι Μαδριλένοι ήταν της τάξεως των 12 εκατομμυρίων και απορρίφθηκε ασυζητητί από τους Ιταλούς. Ο Σέρσι πέτυχε 13 γκολ και είχε 10 ασίστ σε 37 αγώνες στο περυσινό πρωτάθλημα, γεγονός που αναδεικνύει την ποιότητα και την καλή του αγωνιστική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα