“Πρώτο μέλημα της Ν.Δ. η προσέλκυση επενδύσεων”

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς της περιοχής,  συνομίλησε με εργαζομένους και πολίτες ενώ βρέθηκε και σε εταιρία logistics στην εν λόγω περιοχή.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της Δυτικής Αττικής, μια περιοχή, η οποία, δυστυχώς, βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πρώτο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους από την πολιτική που σήμερα ακολουθεί η κυβέρνηση.

Η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

Και, βέβαια, η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης.

Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο παρά ποτέ. Αυτό χρειάζεται η Δυτική Αττική. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα