Ρανιέρι: Δεν είμαι και ο Ομπάμα!

Ορεξάτος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δεν είναι ο… Μπαράκ Ομπάμα, ώστε να λέει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, ωστόσο θα δώσει τη μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής:

«Θα ήθελα να πω, ναι μπορούμε, όμως δεν είμαι ο Ομπάμα. Θα είναι απίστευτο αν έρθουμε 4οι και πάμε στο Champions League. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς πίσω είναι αυτή τη στιγμή η πέμπτη ομάδα. Όλες οι άλλες είναι το φαβορί. Όχι η Λέστερ! Φυσικά είμαστε αουτσάιντερ. Οι οπαδοί μας πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.

«Κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας πίστεψα σε αυτούς τους παίκτες και τους έδωσα όλη την υποστήριξή και την εμπιστοσύνη μου. Μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Όταν έχεις έξυπνους ανθρώπους μπορείς να βελτιώσεις έναν παίκτη. Μπορεί να είσαι φανταστικός παίκτης αλλά αν είσαι ηλίθιος δεν μπορείς να βελτιωθείς. Εγώ έχω πολύ έξυπνους παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα