Ρινάλντι: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα με ιστορία!»

Πανευτυχής δήλωσε ο Λαουτάρο Ρινάλντι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟ. Και πώς να μη δηλώνει ευτυχισμένος, όταν του δίνεται η ευκαιρία στα 22 να έρθει στην Ευρώπη και μάλιστα σε μία ομάδα που παίζει στις διοργανώσεις της UEFA και πρωταγωνιστεί στη χώρα της. Στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Γνώριζα που έρχομαι και από τις επιλογές που είχα, διάλεξα αυτή ακριβώς γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με πιθανότητες να κατακτήσει τίτλους και νίκες αλλά και γιατί έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί.

Έρχομαι να παίξω στην Ευρώπη με πολλές προσδοκίες. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που πάω να κάνω. Εμπιστεύομαι πολύ τις συνθήκες που θα δουλέψω γιατί το κλαμπ μου προσφέρει τα πάντα προκειμένου να είμαι ήρεμος και να δουλεύω με άνεση. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο. Προτιμώ να μην πω πολλά από πριν και να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω. Να αποδείξω με τα γκολ μου την αξία μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα ώστε να με αγαπήσει και ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα