Ρομπέρτο: «Δεν έχω κανένα λόγο να φύγω»

Να σωπάσει τις σειρήνες που τον θέλουν να αποχαιρετά το λιμάνι για άλλο προορισμό, προσπάθησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Το αν τα κατάφερε είναι άλλο θέμα.

Ο Ισπανός πορτιέρο μίλησε στη NOVA για το μέλλον του στον Πειραιά και ήταν καθησυχαστικός προς τον κόσμο που τον εκτιμά, καθώς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά το μέλλον του: «Πέρσι υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τεσσάρων χρόνων. Έχει περάσει ένας χρόνος. Απομένουν ακόμη τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σκεφθώ πως δε θα συνεχίσω εδώ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Και για αυτό είπα πριν ότι προσπαθώ να απολαύσω στο μέγιστο την παραμονή μου εδώ».

Άφησε, βέβαια, ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Μίλησε επίσης για τη μέχρι στιγμής πορεία του με τους «ερυθρόλευκους» και για την τιμή που του έγινε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Έχω περάσει ένα από τα πιο ωραία στάδια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό. Έχω πολλές όμορφες στιγμές να σου πω. Όμως, δε θα σου πω συγκεκριμένες αναμνήσεις που έχω από αυτά τα δύο χρόνια. Στέκομαι στο γεγονός πως είναι μία από τις καλύτερες εποχές της καριέρας μου και προσπαθώ να την απολαύσω στο μέγιστο. Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό το γεγονός πως μου έχουν δώσει την ευκαιρία να είμαι ένας από τους αρχηγούς, άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται πολλά χρόνια στην ομάδα. Είμαι, λοιπόν, πολύ περήφανος κάθε φορά που μπορώ να φοράω το περιβραχιόνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα