Ρότζερς: «Ο Μπαλοτέλι δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή»

Ο Μπρένταν Ρότζερς δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να πετύχει η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ, την ίδια στιγμή όμως, παραδέχεται ότι ο ιδιόρρυθμος Ιταλός, δεν αποτελούσε την πρώτη του επιλογή!

Ναι μεν, αλλά… είναι η κατάσταση για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μπρένταν Ρότζερς αναζητούσε απεγνωσμένα τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες, αλλά όλες οι προσπάθειες που κατέβαλλε, απέτυχαν. Τελικά, κατέληξε στον Μάριο Μπαλοτέλι, αναλαμβάνοντας το ρίσκο, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ας δούμε τις δηλώσεις του:

«Πάντα αναφερόμουν στην διαθεσιμότητα και το κατά πόσο προσιτοί είναι οι παίκτες. Όταν αποκτήθηκε ο Μάριο, γνωρίζαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ένα υπολογισμένο ρίσκο. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να το κάνουμε να δουλέψει για το καλό της ομάδας. Είχαμε την προσοχή μας σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Φτάσαμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και έπρεπε να κάνουμε την κίνησή μας. Πήρα το ρίσκο και πλέον είναι δουλειά μου να το βγάλω προς όφελος της Λίβερπουλ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα