Σάντος… η λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο τεχνικός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αναλάβει το πόστο του προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν, εκ νέου, δεδομένες τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς, όπως αναφέρουν, το συμβόλαιό του με την πορτογαλική Ομοσπονδία λήγει μετά το Euro 2016 και έχει δεχθεί ήδη κρούση από τον μεγαλομέτοχο του «Δικέφαλου του Βορρά».

Τα στοιχεία που διαθέτει ο Σάντος αρκούν ώστε να πειστεί ο Ιβάν Σαββίδης πως αποτελεί την ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας του. Γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής και έχει πετύχει όπου και αν έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια.

Αντίδραση από τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχει, καθώς στην παρούσα φάση έχει επικεντρωθεί στην προετοιμασία της Πορτογαλίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Ωστόσο, με δεδομένη τη διάθεσή του να κλείνει από νωρίς τις συμφωνίες του, δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα