Σενάριο για Γκουαρδιόλα και Μάντσεστερ

Ότι… κουνιέται κτυπάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν επιβεβαιωθούν όλα τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στα βρετανικά ΜΜΕ, αναφορικά με τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της ομάδας!

Μετά τους Κλοπ, Φαν Γκάαλ, Μουρίνιο, Σιμεόνε και… πάει λέγοντας, στη μακρά λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία των «μπέμπηδων» προστέθηκε, σύμφωνα με την Daily Telegraph, το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα! Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου απέδειξε πως δεν… τον έκανε προπονητή η Μπαρτσελόνα, αλλά εκείνος την μετέτρεψε σε υπερομάδα, εφαρμόζοντας κάτι αντίστοιχο στην Μπάγερν, η οποία σαρώνει τα πάντα στο διάβα της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα της Daily Telegraph, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έκανε κρούση στον Πεπ Γκουαρδιόλα και περιμένει το αμέσως επόμενο διάστημα την απάντησή του. Βέβαια, ο Ισπανός δεν πρόκειται να απαντήσει πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους «βαυαρούς», καθώς παραμένει «ανοικτή» η κατάκτηση του Champions League. Σημειώνουμε πως αν καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο, θα γράψει και πάλι ιστορία, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που το κατακτά η ίδια ομάδα, δύο χρονιές σερί!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα