Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο Δημήτρης Κυριακίδης!

 

Το ξεκίνημά του δεν ήταν ιδανικό! Υπερασπίστηκε την εστία του Παναιτωλικού για πρώτη φορά φέτος στο 1-5 με αντίπαλο τον Πανιώνιο όπου κατά γενική ομολογία εκτέθηκε από την άμυνά του.  Πήρε τη θέση του Στεφανάκου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική είχε δεχθεί κι αυτός πέντε γκολ από την Καλλονή.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, όμως, δεν πτοήθηκε. Δεν τον πήρε από κάτω το 90λεπτο αυτό και παρά το ότι συνάντησε δυσκολίες και στα επόμενα παιχνίδιa, στη συνέχεια έγινε… «κέρβερος»! Αποκορύφωμα το ματς με τα Γιάννινα όπου το 2-1 οφείλεται σε αυτόν και στις εκπληκτικές του αποκρούσεις.  Μετά ήταν εξαιρετικός στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έκανε ότι μπορούσε στο 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για να έρθει το ματς της Δευτέρας, 7/12 με τον Ατρόμητο, όπου έκανε μεγάλο παιχνίδι με καίριες επεμβάσεις, μία καταπληκτική ακροβατική απόκρουση στο 70’ και τουλάχιστον τέσσερις γρήγορες εξόδους στις οποίες ανάγκαζε τους παίκτες του Ατρόμητου να σουτάρουν βεβιασμένα άουτ. Δεν είναι ψέμα αν πούμε ότι στη συγκεκριμένη, ο Κυριακίδης δεν είχε άμυνα μπροστά του, αφού έπαιζε πολύ ψηλά η γραμμή οπισθοφυλακής και ο Ατρόμητος έβγαλε ένα σωρό επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Τον Κυριακίδη τον εντόπισαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ όταν έπαιζε στη Χρυσούπολη, αλλά δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες του στην Τούμπα, παρά το ότι αγωνιζόταν καλά όπου πήγαινε δανεικός. Στο Λεβαδειακό και στην Ξάνθη άφησε καλές εντυπώσεις για πέντε σεζόν και τώρα στον Παναιτωλικό δείχνει καλύτερος από ποτέ. Στα 29 του είναι σε καλή ηλικία για τερματοφύλακας κι αν συνεχίσει έτσι ίσως κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα