Σε πορεία… ρήξης με την Τσέλσι ο Πετρ Τσεχ!

Σε πλήρη συμφωνία με την Άρσεναλ φέρεται να έχει καταλήξει ο Πετρ Τσεχ ζητώντας επιτακτικά μεταγραφή από την Τσέλσι, την ίδια στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο επιμένει σθεναρά στο «βέτο» του για τους «κανονιέρηδες»!

Σε πορεία… ρήξης βρίσκεται ο Τσέχος πορτιέρο με τους «μπλε» του Λονδίνου. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τον προορίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας του.

Η Τσέλσι έχει βάλει πωλητήριο στον 33χρονο γκολκίπερ, αλλά οι διαταραγμένες σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αλσατό μάνατζερ της Άρσεναλ, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ο Πορτογάλος επιμένει στο «βέτο» που έχει θέσει με την πρόφαση του… ανταγωνιστικού κλαμπ.

Χαρακτηριστική είναι η τακτική που ακολουθείται στην περίπτωση του Τσεχ. Αρχικά η Τσέλσι ζητούσε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά την εμφάνιση του ενδιαφέροντος της Άρσεναλ, οι αξιώσεις της ανήλθαν στα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις του Πετρ Τσεχ με τους «μπλε» έχουν αρχίσει να διαταράσσονται, ενώ ο Τσέχος γκολκίπερ ετοιμάζεται να ζητήσει ραντεβού από τον ίδιο τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα του σε επίπεδο κορυφής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα