“Σε τροχιά Grexit η Ελλάδα”

Στο περίεργο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.  «Η Ελλάδα είναι σε τροχιά Grexit εδώ και τρεις μέρες» εκτίμησε στα Παραπολιτικά 90,1 , ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος. Ενώ τόνισε πως εάν εκλεγεί στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα».

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός τόνισε «Η χώρα είναι απομονωμένη, έχει αρχίσει να ανοίγει την πόρτα της εξόδου από το ευρώ και δεν είναι περίεργο όταν σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Τσίπρας που ευθύνεται προσωπικά ο ίδιος ηγείται ενός κόμματος το μισό του οποίου είναι υπέρ της δραχμής».

Από την άλλη ο κ. Λοβέρδος για τη στάση που θα καρτήσει το ΠΑΣΟΚ απέναντι στην συμφωνία αν εκλεγεί εκείνος στην ηγεσία του ξεκαθάρισε ότι «συμφωνία δεν ψηφίζουμε με τίποτα».

«Σε καμία περίπτωση γιατί συνιστά επιδείνωση σε σχέση με τις προτάσεις μας, το email Χαρδούβελη συν κάτι ακόμη.…Ένα μήνα έχουν που προσπαθούν να βρουν ένα κοινό τόπο με τους δανειστές, το πρώτο καιρό, τον καιρό Βαρουφάκη του χειρότερου υπουργού Οικονομικών από την μεταπολίτευση γινότανε θέατρο και καλαμπούρι, δεν γινότανε διαπραγμάτευση.

Αυτοί ρίξαν την προηγούμενη κυβέρνηση, επιβάρυναν από τον Δεκέμβριο τον ελληνικό λαό με τα ελλείμματα που προέκυψαν επειδή δεν πλήρωνε ο κόσμος και αυτό θα το σηκώσουμε στις πλάτες μας εμείς;» συμπλήρωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος απαντώντας σε ερώτηση για το που θα κυμανθεί η συμμετοχή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «πάνω από 100 χιλιάδες και μάλιστα θέλω να καλέσω όσο περισσότερους φίλους μας να έρθουν στην κάλπη της Κυριακής γιατί μια μεγάλη συμμετοχή είναι μια πολύ δυνατή αρχή.

Κάνω κάλεσμα σε όποιον μας ακούει και νομίζει ότι είμαστε χρήσιμοι να έρθει να δώσει την δική του ψήφο με βάση την επιλογή του για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα