Σιμεόνε: «Ακόμα δεν πήραμε κάποιον τίτλο»

Την επιχείρηση «προσγείωση» έχει ξεκινήσει ήδη ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα.

Οι «ροχιμπλάνκος» θα βρεθούν στην κληρωτίδα της Παρασκευής για την ημιτελική φάση του Champions League αλλά ο Αργεντινός τεχνικός διατηρεί χαμηλούς τόνους καθώς γνωρίζει ότι υπάρχει ακόμα σε εξέλιξη το πρωτάθλημα και φυσικά η πρόκληση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Δεν έχουμε κερδίσει ακόμη κανέναν τίτλο. Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι δίνοντας μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συγκεντρωθούμε στις άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε. Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα μέχρι τώρα», ανέφερε ο Σιμεόνε.

«Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα μου. Δουλεύουν όλοι πάρα πολύ σκληρά όχι γιατί το λέει ο προπονητής τους αλλά γιατί γνωρίζουν ότι είναι καλό για την ομάδα, ενδιαφέρονται για αυτή και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», πρόσθεσε ο τεχνικός της Ατλέτικο ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της στους «4».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα