Σιμεόνε: «Ευτυχισμένος στην Ατλέτικο ο Τουράν»

«Φρένο» στις επιδιώξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αρντά Τουράν θέλησε να βάλει ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός δήλωσε πως ο Τούρκος ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα του, καθώς είναι ευτυχισμένος και καλύπτεται απ’ όλες τις πλευρές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Αρντά Τουράν είναι ευτυχισμένος στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στοχεύουμε σε πολλά και αποτελεί βασικό στέλεχος του πλάνου μας. Ο Αρντά είναι εξαιρετικά χρήσιμος παίκτης για μας. Δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες μας και διαθέτει πολύ υψηλή αντίληψη της τακτικής μας, γεγονός που μας βοηθάει πάρα πολύ».

Η ρήτρα του Αρντά Τουράν ανέρχεται σε 40 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, προτίθεται να δαπανήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να προκύψει θέμα, πρέπει να συναινέσει και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος, στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα