Aνείπωτη τραγωδία: Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Σοκ προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Ο γνωστός τραγουδιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο  που έγινε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην συμβολή της με την Θράκης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής επέβαινε στο αυτοκίνητό του μάρκας Μερσεντές, μαζί με δύο κοπέλες, οι οποίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Η μία μάλιστα είχε τις αισθήσεις της, όταν έσπευσε το ασθενοφόρο και επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο.

Στο Ασκληπιείο της Βούλας διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι γιατροί ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν, καθώς τα τραύματα ήταν πολλά και σοβαρά στο κεφάλι του.

Η σωρός του άτυχου τραγουδιστή αναγνωρίστηκε πρώτα από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και έσπευσε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, επιβεβαιώθηκε από τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη.

Συντετριμμένη η οικογένεια του μόλις 33χρονου τραγουδιστή-στιχουργού, δεν μπορεί να πιστέψει τι ανείπωτη τραγωδία την βρήκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παντελής Παντελίδης θα ξεκινούσε εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Teatro, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη το βράδυ της Παρασκευής (19/2). Μάλιστα, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νέο ξεκίνημα και ανέβαζε στα social media κάτι σαν αντίστροφη μέτρηση…

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν το τραγικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, όπως αποτυπώνεται από το φωτορεπορτάζ του enikos.gr.

troxaio 1

troxaio

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα