Σοκάρει ο Χρ. Ζαμπούνης: “Έκανα δύο χρόνια χρήση κοκαΐνης”

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλά στο περιοδικό ΗΕLLO και τον συνάδελφο Άρη Καβατζίκη για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά για δύο χρόνια. Παραδέχεται πως έκανε χρήση κοκαΐνης όταν εξαφανίστηκε η πρώην σύζυγός του μαζί με την κόρη του από τη Γαλλία.

Διαβάστε τη συγκλονιστική του αφήγηση: “Όταν μας συμβαίνει ένα κακό -σ” εμένα έτυχαν πολλά μαζεμένα- υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης: κατάθλιψη, εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αυτοκτονία.

Επειδή έχω προϋπηρεσία στις δυσκολίες, μπόρεσα να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη γράφοντας. Αντίθετα, την προηγούμενη φορά, όταν είχα ένα δύσκολο χωρισμό με τη μητέρα της κόρης μου στη Γαλλία, κι εκείνη εξαφανίστηκε με το παιδί την Αμερική, έπεσα στα ναρκωτικά. Τα έκοψα όταν ξαναβρέθηκε το παιδί. Ήταν μεγάλο μάθημα”.

Σε ερώτηση πόσο κράτησε η εξάρτησή του από την κοκαΐνη σχολίασε: “Δυο χρόνια, μέχρι να βρεθεί το παιδί. Είναι μεγάλη χώρα η Αμερική. Τώρα, πλέον αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας”.

Όσον αφορά το βιβλίο του “Παιδήλικας” και γιατί θέλησε να συμπεριλάβει τα κεφάλαια που αφορούσαν τα ναρκωτικά, σχολίασε: “Δίστασα να γράψω για τα ναρκωτικά, θα μπορούσα να μην το κάνω, καθώς ζούσα στη Γαλλία και δεν γνώριζε κανείς ότι έκανα χρήση κοκαϊνης, πλην των οικείων μου. Το έβαλα, τελικά, γιατί έστω κι ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες να έλεγε «πώς τα σταμάτησε αυτός, ας το κάνω κι εγώ», θα είχα πετύχει το στόχο μου”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα