Σοκ με Σουάρες ενόψει Μουντιάλ!

Σοκ για τον Σουάρες και τους φίλους του ποδοσφαίρου ενόψει του Μουντιάλ! Ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ, θα υποβληθεί τις αμέσως επόμενες μέρες σε χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο, γεγονός που θέτει σε αμφιβολία την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας!

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της φετινής Premier League, αισθανόταν εδώ και αρκετό καιρό ενοχλήσεις στο πόδι. Η Λίβερπουλ απαίτησε να υποβληθεί σε εξετάσεις, όπως και έγινε. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά. Ο Λουίς Σουάρες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον μηνίσκο και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, διότι οι πιθανότητες να μην προλάβει τη μεγάλη διοργάνωση είναι εξαιρετικά αυξημένες. Το αν θα προλάβει εξαρτάται αποκλειστικά από το τι θα διαπιστώσουν οι γιατροί, όταν θα του «ανοίξουν» το γόνατο και από τον ίδιο και την εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Ακόμη και στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο Ουρουγουανός θα χάσει πολύτιμο έδαφος στην προετοιμασία της Εθνικής του ομάδας, σε μία περίοδο που σίγουρα χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη στην καριέρα του. Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει στον όμιλό της τις Εθνικές ομάδες της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Κόστα Ρίκα. Ένας όμιλος εξαιρετικά δύσκολος, αλλά και μεγάλη πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή με την κλάση του Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα