Σταύρος Κοντονής: «Άλλο αυτοδιοίκηση, άλλο αυτονομία!»

 

 

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 29/9, η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, όπου φυσικά το κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο ορισμός τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είπε ότι βρέθηκε λύση για τη στελέχωσή του, ενώ και ο Σταύρος Κοντονής ισχυρίστηκε πως όλα θα γίνουν βάσει του νόμου, διορθώνοντας τη θεσμοθέτηση του 2006, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να υπάρχει αυτοδιοίκηση, αλλά όχι αυτονομία. Ο Υφυπουργός είπε πως χαίρεται με τη διάθεση της ΕΠΟ να συμπορευτεί με τον νόμο, ενώ έδειξε ευδιάθετος όταν ρωτήθηκε για τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν: «Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αν θυμάμαι καλά, οι προηγούμενες κυβερνήσεις παλεύουν 13 χρόνια για αυτό το θέμα, ενώ η δική μας κυβέρνηση της αριστεράς χρειάστηκε πέντε μήνες. Δεν είναι κακό!  Η δε κάρτα φιλάθλου θα ισχύει από την 1/1 του 2016».

Στο περιθώριο της συζήτησης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε και για την προσπάθεια εύρεσης προπονητή για την εθνική μας ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν 30 προτάσεις, ότι έχουν γίνει επτά ραντεβού που δεν γνωστοποιήθηκαν  και πως, πέραν της συνάντησης με τον Σούστερ που είναι γνωστή, θα γίνει μία ακόμη εντός των ωρών!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα