Στα «χέρια» της δικαιοσύνης ο Δημήτρης Καλλιμάνης

Παραδόθηκε την Πέμπτη στις δικαστικές αρχές, ο  καταζητούμενος Δημήτρης Καλλιμάνης, στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη που παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες και είναι ήδη προφυλακισμένος  στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς πρόεδρο Πρωτοδικών Ρέα Κατσίβελη για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της τράπεζας FBB , την περίοδο που ήταν συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Ο Δημήτρης Καλλιμάνης, ο οποίος  έχει διατελέσει και υπασπιστής του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου,  κατηγορείται για το δάνειο των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που εκταμιεύθηκε, το οποίο έχει ήδη αποπληρώσει  μαζί με τους τόκους ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση που έχει καταθέσει ο εφοπλιστής σε βάρος του Αν. Πάλλη στρέφεται και κατά του Δ. Καλλιμάνη εγκαλώντας τους για έπεισαν στέλεχος της τράπεζας να εγκρίνει το επίμαχο δάνειο  χωρίς να δώσουν τις αναγκαίες διασφαλίσεις για την  εξόφλησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα