Στην αντεπίθεση ο Κοντομηνάς: Συγκινητικό μήνυμα στους εργαζομένους

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε στους εργαζομένους του ALPHA μετά τον αποκλεισμό του καναλιού από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που δημοπρατήθηκαν.

Ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Κοντομηνάς ξεκαθάρισε πως ο σταθμός δεν θα κλείσει και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η δικαίωση αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα.

“Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Τα τηλέφωνα όλων των συναδέλφων στο σταθμό έχουν σπάσει από το πρωί. Είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά”, ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και συνέχισε στο μήνυμα του προς τους εργαζομένους:

“Αν δεν πάνε, δεν είναι το τέλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αυτή την δύναμη εκπέμπουν και τα λόγια του προέδρου, κ. Δημήτρη Κοντομηνά που έστειλε πριν απο λίγο στο mail όλων μας. “Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα