Στην Ολλανδία για απαντήσεις ο Φαν Πέρσι

Έντονη είναι η ανησυχία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο μηρό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Ολλανδός σκόρερ θα μείνει εκτός για άλλες 6 εβδομάδες λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, γεγονός που θα τον έκρινε αμφίβολο ακόμα και για τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

«Προσπαθούμε να έχουμε πίσω τον Ρόμπιν. Έχει πρόβλημα στο μηρό παρόμοια με αυτό που είχε στην Άρσεναλ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007-2008. Δεν είχε ούτε έναν τραυματισμό την περασμένη σεζόν. Εκτέλεσε ένα κόρνερ στο ματς με τη Σαχτάρ και ένιωσε το μηρό του να πονάει. Δεν είναι επιδείνωση του προηγούμενου τραυματισμού του. Είναι διαφορετικός. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά και είναι στην Ολλανδία για να τον δει ένας γιατρός με τον οποίο έχει ξαναδουλέψει. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εισηγηθούμε τη σωστή θεραπεία και να είναι πίσω το συντομότερο δυνατό. Δεν θέλω να θέσω χρονοδιάγραμμα στην επιστροφή του».

Όπως είναι σαφές με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα