Στους «αγανακτισμένους» και ο Ιβάν Σαββίδης!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το «παρών» στην πορεία που θα ξεκινήσει από τις Καμάρες, με προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.

Η συμμετοχή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ανακοινώθηκε επισήμως από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το συλλαλητήριο αντίδρασης στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποτελεί απλώς μια κίνηση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Είναι η απάντηση όλης της οικογένειας του συλλόγου στο σύστημα που έχει διαβρώσει το άθλημα. Στην κινητοποίηση αυτή θα συμμετέχει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ ενωμένος και δυνατός οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας για τη σταδιακή εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Όλα καλά και… άγια μέχρι εδώ, ωστόσο η συγκεκριμένη ενέργεια θα διεξαχθεί μόλις λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην τιμωρημένη Τούμπα. Το γεγονός και μόνο ότι η πορεία θα κατευθυνθεί προς το γήπεδο, περίπου την ίδια ώρα που οι αποστολές των δύο ομάδων και δη του αθηναϊκού συλλόγου, θα καταφθάνουν στην Τούμπα, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους να εκτραχυνθεί, για μία ακόμη φορά, η κατάσταση και να προκύψουν προβλήματα. Έχει αποδειχθεί πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ανεξέλεγκτος στη δράση του. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ενδεχομένως να αποφασίστηκε για να διαφυλαχθεί η τάξη, αλλά και να δοθεί μεγαλύτερο κύρος, όμως η πιθανότητα να υπάρξουν νέα έκτροπα είναι μεγάλη, ενώ θα απαιτηθεί και η παρουσία μεγάλης δύναμης της Αστυνομίας, παραμονές των Δημοτικών Εκλογών και μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα από κάθε άποψη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα