Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ο Γουίλφρεντ Μπόνι

Την περίπτωση του Γουίλφρεντ Μπόνι εξετάζει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία παρακολουθεί τον Ιβοριανό παίκτη της Σουόνσι εδώ και καιρό.

Η εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε στην Premier League ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής, ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα η τιμή του να υπολογίζεται στα 24 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Σουόνσι. Σε αυτό το επίπεδο η Ντόρτμουντ δεν συζητάει, καθώς πάγια πολιτική της είναι η ενίσχυση με παίκτες που δεν κοστολογούνται πανάκριβα, η ανάδειξή τους μέσα από την ομάδα και η μεταπώλησή τους αρκετά εκατομμύρια παραπάνω.

Ωστόσο, οι Γερμανοί σκοπεύουν να κάνουν την προσπάθεια, να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της Σουόνσι, αλλά και του παίκτη και ανάλογα να πράξουν. Το γεγονός ότι ο Μπόνι είναι μόλις 25 ετών και φέτος σημείωσε 16 γκολ με τη φανέλα της Σουόνσι, στο κορυφαίο, ενδεχομένως, πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά και η επικείμενη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το καλοκαίρι, δυσκολεύει την περίπτωσή του και οπωσδήποτε, καθιστά σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να ρίξει τις απαιτήσεις της η βρετανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα