Στο 1-1 Ηρακλής και Ξάνθη

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λουσέρο στο 62', για να δεχθούν την ισοφάριση στο 71' από τον Βέλλιο

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Skoda Ξάνθης στο Καυτατζόγλειο στάδιο, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα, βρέθηκαν να χάνουν στο 62’, όταν ο Λουσέρο έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη με ωραία προσπάθεια. Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ήταν άμεση. Στο 71’, ο Βέλλιος ισοφάρισε σε 1-1 και στο 80’ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την ολική ανατροπή για την ομάδα του, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριτσώνης, με βοηθούς τους Καρατζίκα και Κουντουρέλη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Φλίσκας, Χερέα, Ρομάνο, Πασάς, Λαζάρ και Μπέρτος. Στο 83’, ο Σολτάνι των φιλοξενούμενων δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση και αποβλήθηκε.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μακρής, Λάζαρ, Ρομάνο, Πασάς, Τσιλιανίδης, Λουκίνας

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Καπετάνος (58’ Βασιλακάκης), Καρυπίδης, Ντιμιτρόβ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα