«Στραβώνει» του Μοντεκάλβο στον Ηρακλή;

Στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό βρέθηκε ο επίδοξος αγοραστής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο οποίος είχε πολλά πράγματα να πει για τον αγώνα, τη διαιτησία και τον κόσμο, αλλά στο τέλος δεν… μας τα είπε καλά, τονίζοντας πως η διαδικασία μεταβίβασης θα πάρει ένα μήνα και πως σήμερα δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena Fm:

«Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή να είναι πολύ καλά στημένος. Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης, τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο που έχανε ο Ολυμπιακός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε και πολλές διακοπές, δεν έδωσε καθόλου. Ο διαιτητής έκανε πάρα πολλά λάθη σε όλο το παιχνίδι. Γενικά ο Ηρακλής δεν άξιζε την ήττα. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά δεν έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Μ’άρεσε πολύ ο Περόνε και αν είχε έναν καλό παίκτη δίπλα του, θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα, μου άρεσε και ο Πασάς. Με 3-4 μεταγραφές μπορεί να γίνει μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Περίμενα, πάντως, περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αν και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική».

Για το προσύμφωνο που υπογράφτηκε και το πότε λήγει εξήγησε: «Εγώ μιλάω με τον ιδιοκτήτη της ομάδα και όχι με μάνατζερ, γιατί ο κ.Καγιούλης είναι ένας μάνατζερ. Αν σας λέει πληροφορίες πάνω στην συμφωνία πρέπει να σωπάσει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για την ομάδα, ούτε για μένα. Νομίζω ότι και στην συνέντευξη τύπου ήμουν ξεκάθαρος. Μέσα σε ένα μήνα θα έχουμε τελειώσει αν όλα πάνε καλά, αλλά από ότι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα