Συγκλόνισε ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη: «Πήγα στην 7 και άναψα κερί»

Εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη, Βαγγέλης, μίλησε για τη σημερινή… μαύρη ημέρα για τον ίδιο και την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου που δείχνει αγάπη για τον γιο του που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από 20 χρόνια.

Παράλληλα σημείωσε πως πήρε το ποδήλατο του σήμερα και πήγε μέχρι τον Πειραιά για να κάνει το σταυρό του, για να ανάψει ένα κερί στη Θύρα 7 και να τιμήσει τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντα είναι δύσκολη η μέρα. Να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά το συμβούλιο που κάνουν αυτό το πράγμα για το γιο μου. Ο Παναγιώτης ζει ακόμη για μένα. Σήμερα πήγα και έκανα το σταυρό μου στη Θύρα 7 με το ποδήλατο, είδα τα παιδιά που χάθηκαν και εκεί. Είμαι πολύ συγκινημένος. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω που εκτιμάτε την ψυχή του γιου μου που αρνήθηκε να πάει σε άλλη ομάδα.

Περπατάω, κάθομαι και σκέφτομαι να ερχόμουν με τα πόδια εκεί πάνω. Μου έχει λείψει πάρα πολύ γιατί ήταν ένα καλό παιδί το παιδί μου. Μπορεί να ήταν ατίθασος αλλά ήταν ένα παιδί που το πάταγες κάτω και δεν έλεγε τίποτα. Αγάπησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ήθελε να βρίσκεται εκεί και ας μην έπαιζε. Πάντα θα αιμορραγεί η πληγή. Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει και είναι στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα