«Σφήνα» Μπιέλσα στο φαβορί Καμάτσο

Το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Χιλιανός τεχνικός έχει εργαστεί σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής και της Εθνικής Χιλής. Σε επίπεδο συλλόγων, ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής, συνέχισε στην Άτλας και στην Αμέρικα, στο Μεξικό και ακολούθως ανέλαβε τη Βελέζ. Το 1998 εργάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ. Την ίδια χρονιά πήρε στα χέρια του το «τιμόνι» της Εθνικής Αργεντινής, στην οποία κάθισε μέχρι το 2004. Η τελευταία του επαγγελματική δραστηριότητα καταγράφηκε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, από το 2011 έως το καλοκαίρι του 2013.

Το φαβορί, πάντως, για την Εθνική Ελλάδος παραμένει ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος είναι πιο προσιτός σε οικονομικό επίπεδο. Σύμφωνα με πηγές της Ομοσπονδίας, η απόφαση για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος θα ληφθεί τις επόμενες μέρες, ώστε οι διαπραγματεύσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα και ο νέος τεχνικός να έχει στη διάθεσή του το απαιτούμενο διάστημα, προκειμένου να γνωρίσει το υλικό και να καταστρώσει τα πλάνα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα