Σχεδόν αλάνθαστος ο νεαρότερος πορτιέρο στο ντεμπούτο του (Video)

Τον λένε Τζιανουλίτζι Ντοναρούμα κι έγραψε ιστορία! Είναι ο νεότερος τερματοφύλακας που έπαιξε ποτέ στo Καμπιονάτο! Το έκανε στο ματς της Μίλαν με τη Σασουόλο.

Ο γεννημένος στις 25 Φλεβάρη του 1999 πορτιέρο της Μίλαν μπήκε εκτάκτως στην αποστολή και χρησιμοποιήθηκε βασικός από το Σίνισα Μιχάηλοβιτς, με τον ιταλικό Τύπο όλη την προηγούμενη εβδομάδα να γράφει πως αποκλείεται να είναι τόσο τρελός ο προπονητής της Μίλαν και να χρησιμοποιήσει ένα αμούστακο παιδί κάτω από τα γκολπόστ. Διότι να μπει αλλαγή ένα παιδί στα 16 του δεν είναι κάτι απίθανο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά στα 16,5, βασικός τερματοφύλακας σε μία τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, είναι από τα άγραφα.

Ο Τζιανουλίτζι, όμως, μόνο τυχαία δεν έφτασε ως εκεί. Πριν από δύο χρόνια έπαιζε στην ομάδα του χωριού του, μέχρι που τον εντόπισαν οι άνθρωποι της Ίντερ. Εκείνος πήρε θάρρος από τα καλά λόγια, αρνήθηκε την πρόταση και πήγε στο Μιλανέλο προκειμένου να δοκιμαστεί από τη Μίλαν, επειδή αγαπούσε την ομάδα από μικρό παιδί. Δύο χρόνια αργότερα όλη η Ιταλία μιλάει για ντεμπούτο του, κι ας δέχθηκε γκολ (άπιαστη εκτέλεση φάουλ)

 

Δείτε εδώ του ντεμπούτο του νεαρότερου τερματοφύλακα στην ιστορία του Καμπιονάτο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα