Τέλος ο Πράνιτς από τον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δέχθηκε – όπως αποκάλυψε – πρόταση για ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου, αλλά την απέρριψε, κρίνοντας πως ο «κύκλος» του ολοκληρώθηκε.

Ο Πράνιτς δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στα επίπεδα της ακμής του στην Χέρεφεν, στην Μπάγερν και στην Εθνική Κροατίας, αλλά τουλάχιστον βοήθησε τον ΠΑΟ στην κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδας το 2014. Στην τελευταία του «πράσινη» ανάρτηση, έγραψε:

«Μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, 108 παιχνίδια και 8.367 λεπτά συμμετοχής, φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού. Μου προτάθηκε επέκταση ενός έτους, αλλά αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φύγω. Σε αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, πρέπει να διαλέξω τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου.

Πάθος! Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη για να περιγράψω τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό το «πάθος» θα ήταν η πιο κατάλληλη.

Παθιασμένοι άνθρωποι, παθιασμένοι οπαδοί, παθιασμένοι αντίπαλοι, πάθος για το ποδόσφαιρο και πάθος για τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι και δικό μου πάθος. Αγαπώ το κλαμπ, αγαπώ την πόλη, άρα δεν είναι αποχαιρετισμός είναι… θα τα πούμε σύντομα.

Σε ευχαριστώ Παναθηναϊκέ!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα