Τέλος στα σενάρια για Βάργκας

Τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του πελάτη του, επιχειρεί να βάλει ο ατζέντης του διεθνούς Χιλιανού Εντουάρντο Βάργκας, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τη Νάπολι, στην οποία ανήκει.

Παρόλα αυτά, το ενδεχόμενο να αλλάξει περιβάλλον δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς η πορεία του στο καμπιονάτο κάθε άλλο παρά πετυχημένη κρίνεται. Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με τη φανέλα της Νάπολι, έχει μόλις 19 συμμετοχές, ενώ δεν έχει σημειώσει γκολ. Αντιθέτως, ο Βάργκας εντυπωσίασε με τη φανέλα της Βαλένθια, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός το τελευταίο εξάμηνο, ενώ ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του με τη θετικότατη παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την Εθνική ομάδα της Χιλής.

Για το λόγο αυτό, η τεχνική ηγεσία της Νάπολι αποφάσισε να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία, προκειμένου να δείξει το καλό του πρόσωπο και να δικαιώσει την προ διετίας επιλογή των Ναπολιτάνων να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους. Οι δηλώσεις του ατζέντη ήταν χαρακτηριστικές:

«Μίλησα με τη Νάπολι την Τρίτη (1/7) και μου είπαν ότι ισχύει το συμβόλαιο που έχουμε. Μου είπαν ότι ο Βάργκας είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας και ότι τον περιμένουν για να ξεκινήσει προετοιμασία. Μου είπαν επίσης ότι ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του Εντουάρντο στο Μουντιάλ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα