Τέσσερα νέα στοιχεία-φωτιά από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη:Ασφάλεια ζωής- μαμούθ (βίντεο)

 

Τέσσερα νέα στοιχεία εκθέτει στο έγγραφό του ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, που πριν από μερικές μέρες, παρουσία αστυνομικών, εξέτασε εξονυχιστικά για πρώτη φορά το μοιραίο τζιπ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο Αναστάσιος Δέδες, κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:

Πρώτον πέντε ήταν οι μπάρες που κάρφωσαν το τζιπ, δεύτερο σημαντικό στοιχείο ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες σε αντίθεση με τον επιβάτη πίσω που ήταν από τη θέση του συνοδηγού και η ζώνη κόπηκε για να απεγκλωβιστεί. Τρίτο σημαντικό στοιχεία δεν έχουν ανοίξει οι αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, κανένας από τους δύο. Συγκριτικά, το κάθισμα του οδηγού ήταν αρκετά μπροστά σε σχέση με του συνοδηγού που ήταν πολύ πίσω.

Έχοντας συμπληρωθεί ένας μήνας από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, και εκτενές ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» ο τραγουδιστής φέρεται να είχε ασφάλεια ζωής, ύψους 1.000.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά μεγάλο, εξαιτίας του οποίου φέρεται να δίνουν αγώνα οι δικηγόροι, τόσο της οικογένειας του τραγουδιστή, για να αποδείξουν ότι δεν ήταν ο οδηγός, όσο και αυτοί της Φρόσως Κυριάκου, για να αποδείξουν ότι δεν οδηγούσε εκείνη το πολυτελές αυτοκίνητο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα