Τα… άκουσε για τον Μόγιες ο Σερ Άλεξ!

Σκηνές πρωτόγνωρες στην πολύχρονη παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έζησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αμέσως μετά το νέο διασυρμό που υπέστη η ομάδα του από τη συντοπίτισσα Σίτι. Οι οπαδοί δεν… άντεξαν τη νέα τριάρα μέσα στο σπίτι τους και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την… παραμονή του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο!

Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο, καθώς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έγινε αποδέκτης των παραπόνων του κόσμου για μία επιλογή που δεν φαίνεται να… αποδίδει καρπούς. Μπορεί στην Μάντσεστερ να ακολουθούν και να επιμένουν σε ένα μακροχρόνιο πλάνο, ωστόσο οι βαριές ήττες και η συνεχιζόμενη αγωνιστική κρίση – με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – στην ομάδα, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις τάξεις των οπαδών, η υπομονή των οποίων φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ, οργισμένοι οπαδοί «έκραξαν» τον Σερ Άλεξ για την εικόνα της ομάδας τους στο ντέρμπι με τη Σίτι. Κατηγόρησαν τον Φέργκιουσον ότι στηρίζει τον Μόγιες, ενώ δεν θα έπρεπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα