Τα είδε όλα… μπλε ο Αβραμόπουλος (φωτό + video)

Όλη η χώρα ζει σε ρυθμούς Μουντιάλ και η νίκη της εθνικής μας ομάδας επί της Ακτή Ελεφαντοστού και η πρόκριση της Ελλάδας στους «16» του τουρνουά έγινε αφορμή ξέφρενων πανηγυρισμών σε ολόκληρη της επικράτεια. Μεταξύ αυτών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος από χθες το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στις περιοχές ευθύνης των 79 και 96 Ανωτέρων Διοικήσεων Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ).

Ευρισκόμενος, λοιπόν, στο Αγαθονήσι και παρουσία-συνοδεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Χρίστου Μανωλά, τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ και φυσικά τον δήμαρχο του Αγαθονησίου, Βαγγέλη Κόττορο, ο κ. Αβραμόπουλος παρακολούθησε τον αγώνα της εθνικής μας με στελέχη του 649 Τάγματος Εθνοφυλακής, τους εξοδούχους από την Φρουρά του ΕΦ Αγαθονησίου, μέλη του πληρώματος της Κανονιοφόρου «Αρματωλός» και κατοίκους του νησιού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο αλλά και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, το νικητήριο γκολ του Γιώργου Σαμαρά έστειλε την Ελλάδα στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, αλλά και τον Δ. Αβραμόπουλο στον έβδομο ουρανό, καθώς πανηγύρισε με την ψυχή τη νέα ελληνική ποδοσφαιρική εποποιία.

 

LP1_6164

 

LP1_6207

 

LP1_6218

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα