Τα μαθηματικά της ανεργίας

«Χρειαζόμαστε 100.000 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο, για τα επόμενα 10 χρόνια για να επιστρέψουμε στα επίπεδα του 2008» υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις, υπογραμμίζοντας ότι αυτό πρέπει να είναι ο στόχος της οποιασδήποτε κυβέρνησης αναδειχθεί από τις κάλπες.

Παράλληλα επεσήμανε πως «χρειάζεται απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας από τα δεσμά του κράτους και της γραφειοκρατίας», απευθύνοντας τα βέλη του σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. «Αυτό που ενδιαφέρει και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είναι να βάζουν στις θέσεις ευθύνης τους δικούς τους. Όχι άξιους» εξήγησε.

Σε ότι αφορά την επίδοση του Ποταμιού εξέφρασε την πίστη του ότι το κόμμα του θα προσεγγίσει το ποσοστό 10% που έχει θέσει ως στόχο. «Εάν πέσουν τα ποσοστά μας σε αυτές τις εκλογές θα είναι σαν να έχει δοθεί άλλη μία λευκή κάρτα στα παλαιά κόμματα» πρόσθεσε.

Πάντως αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των υποσχέσεων Τσίπρα τόνισε πως “εάν κι εγώ υποσχόμουν ότι μου ερχόταν στο κεφάλι, τότε θα έπαιρνα στις εκλογές 35-40”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα