Τα μιλήσανε… τα συμφωνήσανε!

 

Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι βρέθηκαν όσοι παρακολουθούν από κοντά στις διεργασίες μεταξύ της FIFA και της ΕΠΟ με φόντο τον εναρμονισμό του καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας με αυτόν της Παγκόσμιας.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, εκπρόσωπος της FIFA και πρόεδρος της ΚΟΠ που ωστόσο δεν… εναρμονίζει το δικό το, το κυπριακό καταστατικό, και προστατεύει έτσι εδώ και χρόνια τον Γιώργο Κούμα, επισκέφτηκε το πάρκο Γουδή το πρωί της Τετάρτης, 6/7, και πήρε τις διαβεβαιώσεις από τον Γιώργο Γκιρτζίκη ότι ο κώδικας δεοντολογίας της ΕΠΟ θα υιοθετηθεί με κάποιες, ωστόσο, αλλαγές. Τι αλλαγές είναι αυτές μένει να το δούμε!

Ο Γκιρτζίκης ζήτησε να συνεδριάσει επί τούτου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (νέα παράταση δηλαδή), αλλά ο Κύπριος παράγοντας τον προειδοποίησε πως πρέπει να γίνει εντός χρονικού πλαισίου της FIFA, δηλαδή μέχρι τις 10 Ιουλίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ του είπε επίσης ότι ανησυχεί μήπως δεν εγκριθούν οι αλλαγές από την Εκτελεστική Επιτροπή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον θα έχουμε παρέμβαση Ινφαντίνο και ορισμό διοικούσας επιτροπής.

Τέλος, ο Γκιρτζίκης παραπονέθηκε εκ νέου για διατάξεις που σκοπεύει να περάσει ο Σταύρος Κοντονής στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και που πλήττουν το αυτοδιοίκητο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα