Τζολί-Πιτ: Το τρίτο πρόσωπο, το αλκοόλ και οι αγεφύρωτες διαφορές

Μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θαυμαστών τους, θα εξελιχθεί το σίριαλ ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί. Το ζευγάρι που χωρίζει μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, δύο χρόνια γάμου και την απόκτηση έξι παιδιών, αναμένεται να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα τις επόμενες βδομάδες, αν όχι μήνες.

Κι αυτό γιατί, η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να ζήτησε τη φυσική επιμέλεια των παιδιών της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο 52χρονος διάσημος ηθοποιός είναι αποφασισμένος να της την δώσει. Ειδικά δε από τη στιγμή που έμαθε τελευταίος ότι η σύζυγός του ετοίμαζε χαρτιά διαζυγίου, χωρίς εκείνος να γνωρίζει το παραμικρό. Έτσι, είναι έτοιμος να παλέψει για την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους και διαμηνύει ότι δεν θα καταθέσει έτσι απλά τα όπλα.

Την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα για σχέση του Πιτ με την Μάριον Κοτιγιάρ δίνουν και παίρνουν, τα ξένα ΜΜΕΤ αναζητούν την αφορμή αλλά και τα αίτια του πολύκροτου διαζυγίου. Πρόσφατα, είχε δει το φως της δημοσιότητας το θέμα με την νταντά των παιδιών τους και το υποτιθέμενο φλερτ του Πιτ, ενώ η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να την απέλυσε.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλα μέσα, η 41χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω της εξάρτησης του Πιτ από το αλκοόλ που έβαζε σε κίνδυνο τα παιδιά τους. Σύμφωνα με το US Weekly, “ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί στη δικηγόρο”. Να αναφέρουμε ότι προσέλαβε την καλύτερη και πιο σκληρή δικηγόρο για να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών της. Για διατροφή, ούτε λόγος, καθώς τα δικά της χρήματα φτάνουν και περισσεύουν για να τα αναθρέψει πλουσιοπάροχα, ενώ επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές κατά την αίτηση του διαζυγίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα