Το επικό πάρτι γενεθλίων της Ρις Γουίδερσπουν

ΕΙΚΟΝΕΣ & VIDEO

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν το παραδεχόταν η ίδια ότι έκλεισε τα 40 της χρόνιας, ούτε για 35 δεν θα την κάναμε. Η Ρις Γουίδερσπουν ανήκει σε εκείνο το γκρουπ γυναικών που μεγαλώνουν αλλά δεν περνάει μέρα από πάνω τους.

Το baby face που διαθέτει συμβάλλει σε αυτό, ενώ και το κορμί της είναι υπέροχο, καθώς προσέχει τη διατροφή και γυμνάζεται συστηματικά.

Crazy on the dance floor? 🎉🎉🎉 #BirthdayWeekend #MomsInTown 🎂🍧

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έκανε ένα διήμερο πάρτι το οποίο κορυφώθηκε πάντως το βράδυ του Σαββάτου, όπου διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ του Λος Άντζελες. Κοντά της εκτός από πολλούς καλεσμένους ήταν και η μητέρα της η οποία ψήλωνε από περηφάνια κάθε φορά που κοιτούσε την κόρη της μέσα στο εξαιρετικό μεταλιζέ φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση.

Η Ρις Γουίδερσπουν εκτός του ότι χόρεψε ξέφρενα, τραγούδησε και το «Sweet Home Alabama», από την ομώνυμη ταινία που αποτέλεσε την μεγαλύτερη κινηματογραφική της επιτυχία.

You can take the girl out the South, but you can’t take Sweet Home Alabama out the girl! HAPPY BIRTHDAY @reesewitherspoon ❤️ (cc @keithurban)

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Derek Blasberg (@derekblasberg) στις

Στο πλευρό της, διασκέδασαν μαζί της και ανέβασαν πλήθος φωτογραφιών οι Κέιτ Χάντσον και Τέιλορ Σουίφτ.

witherspoon2

reece

reece2

reese2

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα