Το «Μυστικό τοπίο» της Άλκηστις για τρεις βραδιές στο Μέγαρο

Το δικό της μουσικό «Μυστικό τοπίο» παρουσιάζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τρεις βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το πρόγραμμα έχει τη δική της σφραγίδα, αλλά και των Σούμπερτ, Πιατσόλα, Ρότα, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Αντύπας, Κραουνάκης, Κορκολής, Ρεμπούτσικα και Σαββόπουλος.
Οι παραστάσεις θα δοθούν Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο (25, 26 και 28 Φεβρουαρίου) στις 20.30 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης και μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
«Επέλεξα αυτόν τον τίτλο γιατί η μουσική έχει φως, ανοίγει μοναδικά περάσματα για να εκφραστεί, μονοπάτια γεμάτα ασπρόμαυρες νότες που χρωματίζουν σιγά-σιγά την ψυχή. Τα τραγούδια που θα τραγουδήσω με συγκινούν, με προκαλούν με τον τρόπο τους, με πιάνουν απ’ το χέρι σφιχτά και με οδηγούν σε κόσμους πολύ ιδιαίτερους, φανταστικούς, με μεταφέρουν μαγικά από το παρελθόν στο σήμερα και από το τώρα στο αύριο» δήλωσε η ίδια.
Μαζί με την Πρωτοψάλτη συμμετέχουν η Χορωδία GraduArti και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Λουκάς Καρυτινός, ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κώστας Παπαδούκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα