“Το ντιμπέιτ ήταν αποστειρωμένο – Αμήχανος ο Τσίπρας”

Tην δική του άποψη για την τηλεοπτική μάχη των πολιτικών αρχηγών κατέθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

“Το ντιμπέιτ ήταν αποστειρωμένο καθώς υπήρχε ο φόβος των κομμάτων και της διακομματικής επιτροπής πως εάν ήταν ελεύθερο θα υπήρχαν μεγάλες εντάσεις εκτίμησε αρχικά  υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Όπως είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν πιο άνετος και πως ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά αμήχανος ιδιαίτερα στις ερωτήσεις για τα οικονομικά και τα κοινωνικά.

Τόνισε πως δεν ξέρει πόσο κατανοητή έγινε από τους τηλεθεατές η κόντρα Καμμένου – Μεϊμαράκη σημειώνοντας πως δείχνει την αγωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το εάν θα είναι ή όχι στη νέα βουλή.

Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε θεμιτό στην προεκλογική περίοδο να υπάρχουν κόντρες και εκατέρωθεν βολές σημειώνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να υπάρχει πολιτική ωριμότητα να αποφεύγονται οι εντάσεις ώστε να προχωρήσει η χώρα.

Τέλος τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών μετεκλογικά λέγοντας ότι πρέπει να γίνει στροφή στην επιχειρηματικότητα για να γίνουν προσλήψεις και να αναπτυχθεί η οικονομία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα